Моделът е създаден съвместно с Discovery Channel за вдъхновяване на изследователския дух и креативността

Водещата технологична компания MSI си сътрудничи с Discovery Channel, за да насърчи експериментаторския дух. Показан по време на CES 2019 в Лас Вегас, лаптопът PS63 Modern привлече много внимание със своя изчистен, портативен дизайн и висока производителност. Насочен към най-взискателните бизнес потребители и създатели на съдържание, този компактен и мощен модел им дава свободата да вземат идеите си извън офиса и да открият новото царство на креативността.

 

Мобилен начин на живот

 

MSI PS63 отвежда мобилността на следващото ниво. 15.6-инчовият IPS дисплей е поместен в компактна и тънка рамка, а целият лаптоп е със специален „featherweight“ дизайн. Той тежи 1,65 кг и е висок 15,9 мм, така че се побира перфектно във всяка бизнес чанта. В днешно време целодневната работа е необходимост за мобилните потребители. Затова със своите до 16 часа работа на батерия и технология за бързо зареждане Qualcomm® Quick Charge ™ 3.0, този лаптоп не просто осигурява целодневна продуктивност, но може да поддържа зареден и вашия мобилен телефон. Дори когато се налага да го заредите, тънкият и лек захранващ адаптер заема много малко място в багажа ви. В допълнение, неговият Quiet Mark сертификат гарантира тиха работна среда, в която няма да сте разсейвани от шума. PS63 е разработен с мисъл за оптимална мобилност навсякъде, където ви отведе вдъхновението.

 

 

Професионализъм с креативен дух

 

Модерният лаптоп превръща креативните идеи в реалност, благодарение на определени характеристики. С последно 8-мо поколение процесори Intel® Core i7 и графика NVIDIA® GeForce® GTX, моделът демонстрира отличното си представяне в многозадачен режим и при рендване на графика. Ексклузивният MSI Cooler Boost 3 може ефективно да намали работната температура и да позволи на лаптопа да се представя на върха на възможностите си, без да прегрява. Със своя дисплей с тънка рамка и панта от долната страна PS63 предоставя повече екранна площ за най-добро визуално преживяване. Големият тъчпад предлага отзивчива и точна реакция със своята гладка като коприна стъклена повърхност, като поддържа и жестове с няколко точки на докосване. Наличен е четец за пръстови отпечатъци, който осигурява допълнителна биометрична сигурност и защитава работата ви. Сивият карбонов корпус с уникални сини диамантени прорези карат лаптопа да изглежда елегантен и привлекателен за окото.

 

 

Серията Series – есенцията на елита

Серията Prestige, която е независима от геймърската линия, е предназначена за създатели на съдържание и модерни хора с високи възможности, на които предлага изтънчен портативен дизайн и висока производителност. PS63 Modern обогатява серията със зрялост и експериментаторски дух.

За да осигури по-усъвършенствана технология за създателите, MSI показа и P65 Creator с 4K HDR екран, който предлага по-добър контраст и по-точни и живи цветове от всякога. Към системата се предлага нов софтуерен пакет “Creator Center”, който я оптимизира за работа с широк набор от приложения за създаване на дигитално съдържание. Той предлага поглед върху параметрите на работа на системата, настройка на производителността и конфигуриране без нужда от ровене дълбоко в настройките на Windows.

Сподели
Предишна страницаНовият приятел на домашния ви любимец
Следваща страницаCoosno – масичка за кафе с гласов контрол и интелигентни функции
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.