Motorola има повод за двоен празник – 100 млн. продадени moto g устройства и премиерата на най-новия смартфон от семейството, moto g8 power. Моделът впечатлява с редица иновации и премиум изживявания. Сред тях са неговата забележителна камера, дисплей с наситени цветове и батерия, която ви дава свободата да се насладите на всички възможности, които тази технология дава.

 

Новият moto g8 power идва с внушителната за индустрията 5000mAh батерия. Благодарение на нея животът ви вече няма да се върти около контакта. Вместо това можете да се отдадете на своето креативно Аз с помощта на многофункционалната камера с изкуствен интелект, и на феноменално забавление, което буквално ще ви остави без дъх.

 

Живот, далеч от контакта, с moto g8 power и 5000 mAh батерия

 

Забравете за външните батерии, издирването на контакти или включването на режим за пестене на енергия. Moto g8 power разполага с 5000 mAh батерия, която ви осигурява енергия за повече от два дни само с едно зареждане2. Вземете повече от телефона си и заредете свободата с издръжливост на батерията. Това означава да слушате музика в продължение на 188 часа или да гледате любимите си предавания цели 21 часа.

 

Снимайте от близо, надалеч или от каквото разстояние искате с четворната система от камери с изкуствен интелект на moto g8 power. Правите снимки със светкавична бързина благодарение на бързата 16МР основна камера с автофокус с детекция на фазата. Снимайте зашеметяващи пейзажи с ултраширокоъгълния обектив, който побира 4 пъти повече в кадъра в сравнение със стандартен обектив. Приближете до най-ценното, което искате да заснемете, с телефото обектив с висока резолюция, който улавя детайли в далечината, като същевременно поддържа невероятно качество на изображението. Направете невероятни снимки от близък план със специалната Macro Vision камера, с която се приближавате 5 пъти до обекта. За блестящи Instagram селфита предната селфи камера е с усъвършенствана Quad Pixel² технология и предоставя ярки и пълни с живот снимки.

 

moto g8 power е създаден, за да вдъхне живот на любимото ви съдържание с мощни двойни стерео високоговорители с Dolby® аудио. Ще чуете звуци, по-силни с 50%3 за кристално чисто аудио изживяване. Потопете се в любимите си филми, сериали и игри също на невероятния 6.4” Max Vision дисплей.

 

С 8-ядрения процесор Qualcomm® Snapdragon ™ 665 и 4 GB RAM moto g8 power ви дава всичко, от което се нуждаете. Сърфирайте, забавлявайте се и работете безпроблемно. С 64 GB пространство за съхранение можете да запазите любимите си приложения, музика, филми и снимки.

 

Този издръжлив смартфон не може да бъде повален от няколко капки или пръски вода. Водоотблъскващият дизайн4 гарантира, че телефонът ви е защитен отвътре и отвън, за да можете да се радвате на живота без притеснения. moto g8 power идва с ексклузивните функции Moto Experience и чиста версия на Android ™ 10.

 

Правна информация

 

В режим Quad Pixel 48-мегапикселовият сензор комбинира 4 пиксела в 1 за снимки с резолюция 12 МР.

 

Всички твърдения относно капацитета на батерията са приблизителни и се базират на профила на стандартния потребител (който включва както режим на работа, така и режим на готовност) при оптимални условия на мрежата. Действителната издръжливост на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, конфигурацията на мрежата, възрастта на батерията, работната температура, избраните функции, настройките на устройството, проведените разговори, използваните данни и употребата на други приложения.

 

В сравнение с единичен високоговорител, базирано на вътрешни тестове със смартфони на Motorola и избрани конкуренти. Резултатите може да варират.

 

Усъвършенстваната технология с нанопокритие създава водоотблъскваща бариера, която предпазва от повреди, причинени от умерено излагане на вода, например случайно разливане, напръскване или лек дъжд. Устройството не е предназначено да бъде потапяно във вода или излагано на вода или други течности под налягане. Не е водоустойчиво.

 

MOTOROLA, стилизираното лого М, МОТО и всички марки от семейството на MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или дъщерните й дружества. GOOGLE и ANDROID са търговски марки на Google LLC. Произведен с Dolby технологии с лиценз на Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Audio и символът двойно D са търговски марки на Dolby Laboratories. Всички останали търговски марки са собственост на съответните им притежатели. ©2020 Motorola Mobility LLC

 

Сподели
Предишна страницаРекорден престой в Космоса
Следваща страницаТри български университета започват партньорство с платформата за споделяне на знание MyEducationClub
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.