автомобили - моторни масла

Когато става въпрос за любимия ни автомобил, много често се доверяваме сляпо на майстори. Понякога те имат нужната експертиза, а понякога – изобщо не. Решихме да ви разкажем повече за Liqui Molly маслата и добавките, които можете да откриете и в Motornomaslo.bg, за да можете следващия път, да се доверите на собствените си знания. Никога не е излишно да  научите нещо ново, а пък то може и да ви е от ползва, когато трябва да се погрижите за вашето превозно средство.

Какво стои зад бранда масла Liqui Molly?

Тук, думата е една – ентусиазъм. Ентусиазмът е движещата сила зад всичките им мисли и действия. Със своята отдаденост и страст, идеи и способности, техните повече от 800 служители са направили LIQUI MOLY това, което е днес, а именно – световно известен производител на моторни масла, добавки, продукти за грижа за превозни средства, инструменти за ремонт, сервизни продукти, лепила и уплътнители. Всичките продукти под бранда Лики Моли се произвеждат в Германия, което означава, че носят немското безкомпромисно качество.

Знаете ли, че…

  • Лики Моли не правят само моторни масла? Компанията се занимава с производството на най-разнообразни масла и добавки.
  • Лики Моли произвеждат оборудване за миньорство. Това е много древна професия, която изисква сериозна техника. Нещо повече, рисковете са свързани със здравето на хората, следователно безкомпромисното качество е задължителен, а не препоръчителен елемент.
  • Добавките за дизелово гориво са тествани срещу вредители. Не знаем, дали това е изненада за вас, но съществуват вредители, които се зараждат в дизеловите двигатели – бактерии, дрожди и гъби. Добавките Liqui Molly, след направени тестове, се доказват, като бързо и ефективно премахващи вредните микроорганизми от дизеловото гориво. Така двигателят остава защитен.
  • Компанията произвежда масла Лики Моли и добавки Лики Моли за лодки, кораби и водни превозни средства. Двигателите на лодки са изправени пред проблем, който превозните средства на сушата нямат – вода в трансмисията. Това е огромно предизвикателство. Ако двигателят остане да стои по-дълго време, водата се отделя от трансмисионното масло и се утаява. Тогава този воден слой може да причини корозия, което води до проблеми с предаването и скъсява експлоатационния му живот. Маслата Лики Моли предлагат значително по-добри емулгиращи свойства от конвенционалните трансмисионни масла, като същевременно запазва своите смазващи способности. Не позволяват утаяването. Трансмисията е надеждно смазана, въпреки високото съдържание на вода.
  • LIQUI MOLY предлага моторни масла, трансмисионни масла, вилични масла и филтърни масла, както и добавки, идеално съобразени с нуждите на двуколесни превозни средства. Това са колела, мотопеди, мотоциклети, мотори, скутери и др. Освен това бранда има масла и добавки, както и за превозните средства, които се използват в градска среда, така и за тези, които са подложени на по-голямо натоварване и се използват в състезания или офроуд.
  • Лики Моли ще се погрижи и за вашите градински машини и селскостопанска техника. Те пренасят опита си от автомобилния сектор до двигателите и агрегатите на уреди за грижа за градината. Там където продуктите е необходимо да гарантират сигурност и издръжливост. Можете да откриете бензинов стабилизатор за косачки, тримери, шредери, триони, снегорини, метачни машини и др. Освен това под бранда Liqui Molly ще откриете масла за зимно оборудване, градинска техника, моторни триони, както и хидравлично масло и спрейове.

Както сами забелязвате, всичко, което изброихме е пряко доказателство за експертизата, която има компанията.Можете да им се доверите, че няма да ви изоставят и в най-трудни моменти, защото качеството на моторно маслo Liqui Molly за автомобил от MotornoMaslo.bg е базирано на тестове във всякакви условия. Едно масло е добро, когато може да издържи и на студ и на жега. Независимо дали става дума за автомобил или камион, мотоциклет или мотопед, скутер или четириколесен мотоциклет, автобус или багер, ретро кола или лодка, Лики Моли ще се погрижи за вашето превозно средство. А какво повече можете да искате от едно масло за автомобил?