moto maxx

Неотдавна ви бяхме информирали, че Motorola ще представи глобална версия на Droid Turbo, като за място на анонсирането е избрана Бразилия. Изглежда, че глобалният вариант на Droid Turbo наистина ще се казва Motorola Moto Maxx, както се говореше преди.

ВИЖ ОЩЕ: Теленор ще предлага iPhone 6 на супер ниски цени

Някой в Бразилия вече тества Моto Maxx и е публикувал снимки на телефона в Google+, включвайки няколко кадъра, които потвърждават името му. Както се очакваше, Moto Maxx е идентичен с Droid Turbo, включвайки 5.2 инчов дисплей с резолюция от 2560 х 1440, 2.7 GHz Snapdragon 805 процесор, 20.7 MP основна камера, 64 GB вградена памет и наистина грамадна 3900 mAh батерия с включени Turbo Charging опции. Звярът ще пристигне със стоков Android 4.4.4 KitKat.

Не за първи път виждаме телефон, ексклузивен за Verizon Motorola Droid, който има и интернационална версия под друго име (тъй като Droid марката се използва само от Verizon). И за съжаление още няма информация дали Moto Maxx ще се продава извън Бразилия. Да се надяваме, че ще разберем повече информация скоро.