Благодарение на изтекли изображения в онлайн пространството, вече можем да отправим поглед към Moto G7 – едно от новите предложения на Motorola сред смартфоните. Moto G7 ще дебютира в началото на следващата година, заедно с по-голям Plus модел. Според някои слухове, ще има и още два модела – Play и Power. Това прави рекордни общо четири разновидности на устройството.

На пръв поглед прави впечатление, че и Motorola са се спрели на все по-актуалния прорез във формата на дъждовна капка. Това е и една от големите промени в сравнение с предходния модел от G серията на компанията – Moto G6.

Moto G7 ще бъде смартфон от бюджетния клас, поради което и не бива да очакваме нищо разтърсващо като технология. Противно на тенденцията за все по-малки панели около дисплея, Moto G7 има осезаема „брадичка“ с изписано името на компанията. В задната си част телефонът разполага с 3D извито стъкло, подобно на това, което вече видяхме в Moto X4. Успяваме да видим и двойна камера.

Под камерата, където можете да видите логото на Motorola, ще има вграден сензор за пръстов отпечатък, съобщават от MySmartPrice.

В долната част на устройството ще можем да открием 3.5мм жак за слушалки и USB Type-C порт.

Измерено диагонално, екранът на Moto G7 ще бъде около 6 инча. Включвайки издутината заради камерата, дебелината на телефона се очаква да бъде около 9.5мм.

Относно хардуера на устройството, MySmartPrice очакват да видим телефон с 4GB RAM и 64GB памет. Задните камери ще бъдат с параметри 16MP и 5MP, докато предната ще бъде с 12MP. Батерията на телефона ще бъде с мощност 3500mAh. Очаква се процесорът да бъде осемядрен Snapdragon, но предстои да видим, дали това ще бъде потвърдено с времето.

Най-вероятно смартфонът ще бъде пуснат на пазара с операционна система Android 9.0 Pie.

Със сигурност Moto G7 ще бъде едно адекватно предложение в бюджетния сектор. Или поне очакваме да е така.

2 Коментари

  1. Супер, изглежда интересно, ще го чакам.

  2. Супер, винаги вадят много яки моделчета тия хора от Моторола. Чакам я с нетърпение.

Comments are closed.