Сигурно нямате търпение да видите снимки, направени с новите Lumia телефони на Microsoft. Това е породено от факта, че като наследство от Nokia, американският софтуерен гигант продължава да държи много на качеството на мобилните снимки. Служител на компанията пусна блог пост, в който споделя няколко свои фотографии, направени с прототип на Microsoft Lumia 950 XL. Можете да ги видите и съм сигурен, че ще останете очаровани.

Както се вижда ако отворите някоя от тези снимки в пълна резолюция, те са доста детайлни и чисти. Разбира се, не трябва да забравяме, че те са избрани да бъдат показани, защото са възможно най-добрите получени такива. И въпреки това, не можем да не ги признаем. Последната снимка е всъщност колаж от две почти еднакви снимки. В блога се споменава, че лявата такава е направена с конкурентен смартфон. Вие сами преценете коя е по-добра (не знаeм кой е смартфонът), като имайте предвид, че от съображения за удобство размерът на снимката е намален. Момичето с тъмната коса пък (предпоследната снимка) е снимано със светкавица.

Накрая само трябва да споменем, че Microsoft Lumia 950 и 950 XL излизат на пазара след по-малко от месец. Феновете на Windows определено ще бъдат очаровани. Останалите също би трябвало да отдадат нужното внимание на поредния (но този път изглежда успешен) опит на Microsoft за сериозен смартфон.

WP_20150922_15_56_52_Pro

WP_20150906_10_02_20_Rich_LI

WP_20151012_17_38_33_Rich_LI

microsoft-lumia-950-xl-camera-comparison

2 Коментари

  1. Обаче първо снимките май са преминали през Photoshop.. 🙂

Comments are closed.