Новото лого на Bing

Bing

YouTube може да е една от най-популярните търсачки за видео съдържание, но редица компании се стремят да бъдат конкуренция на услугата на Google. Bing като търсачка дълго се пренебрегваше, тъй като в нея липсват някои от мощните възможности за търсене, но това е на път да се промени. Потребителите вече могат да очакват една много по-добра платформа за търсене на видео в лицето на подобрените възможности на търсачката на Microsoft.

Bing Videos вече притежава функциите, които потребителите желаят. Нововъведенията добавят възможности за преглед на видеото на цял екран, гледане на кратки откъси при позициониране на мишката върху картинката, както и улеснени кадри за идентифициране на видеото.

Microsoft са добавили и допълнителна полезна информация за всяко качено видео, подобно на YoTube – брой на преглежданията, дата на качване, както и информация за източника, който е качил видеото в интернет. Bing Videos е интегриран и с останалите части от платформата Bing. При търсене на видео с изпълнител, автоматично се визуализира лента с информация и линкове към музикални клипове.

При търсене на музикални клипове търсачката автоматично показва този с най-добро качество и го отделя визуално.
За потребителите, които не използват често Bing, трябва да уточним, че търсещата машина на Microsoft индексира източници и от Google, така че да даде най-пълна и точна информация за дадена заявка. Благодарение на тези нововъведения, YouTube може и да отстъпи на Bing Videos по отношение на удобство. Bing Videos показва един по-различен и вероятно по-удобен за мнозина потребители начин за търсене на видеа в интернет.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS