Нещото, което може би не сте очаквали да видите на днешното Microsoft събитие, е нова подобрена версия на известния лаптоп Surface Book. Промените се състоят в 30% по-дълъг живот на батерията, и два пъти по-добри графики. Това определено е най-мощният Surface Book досега.

Лаптопът притежава последна генерация Intel Core i7 процесор, по-добра охладителна система, графична карта NVIDIA GeForce GTX 965M и 16-часова батерия…

surface-book-1Всички тези подобрения са събрани в същото тяло на Surface Book, с което беше обявен модела преди една година. Обновеният лаптоп е една идея по-тежък от своя предшественик, може би това се дължи на по-голямата батерия – в момента тежи 1,65 кг, а оригиналната версия е само със 7 грама по-лека – 1,58 кг.

Излиза на 10 ноември

Surface Book ще бъде наличен с 256GB, 512GB и 1TB памет, съответно за 2399, 2799 и 3299 долара. От Microsoft обещават, че джаджата излиза на 10 ноември, но предварителните поръчки започват още днес на Microsoft.com.

С новоизлизащите лаптопи на Microsoft и Apple, ноември се превръща в един прекрасен месец за закупуването на нов компютър, без значение какви са вашите предпочитания. Ще видим как Apple ще отвърнат на удара утре. Бъдете с нас в 20:00 часа, за да разберете всичко най-важно от „Hello Again“.

1 коментар

Comments are closed.