140318-microsoft-ipad-1145_df78f5b935bd97c66fa178dc71e55ea5

Може да очакваме нови устройства от Microsoft съвсем скоро. Между тях са два нови Lumia смартфона, Surface Pro 4 и Microsoft Band. Няколко източника вече са уведомени за грандиозно събитие, което ще се състои през месец октомври. Най-вероятно на него ще бъде премиерата на въпросните джаджи устройства.

Очакваме също и няколко изненади по отношение на хардуера. В интернет се появиха мненията, че е възможно да видим нов, по-тънък Xbox One. Разбира се, най-интересно ще бъде представянето на новите Lumia смартфони 950 и 950 XL, като техните характеристики вече са ясни. Остава да видим дали няма да има промяна в дизайна и как те ще покажат мобилната версия на Windows 10.

С нетърпение очакваме и Band 2, тъй като все още не е известно много за смарт гривната на Microsoft. Със сигурност обаче ще видим подобрен хардуер и повече функционалност. Компанията не е обявила събитието публично, но на предстоящото IFA изложение Microsoft няма да представя Surface или Lumia продукти, така че със сигурност ще видим устройствата на друга дата.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS