Снимка: Jasin Boland / Warner Bros / IMDb

Дами и господа, представям ви новия филм за Лудия Макс – Mad Max: Fury Road, чийто трейлър беше показан за първи път преди два дни на Comic-Con 2014 в Сан Диего.

Трейлърът показва пустиня, бомби, синини и една голяма пясъчна буря, извисяваща се над пейзажа като огромно наземно цунами. Дистопията никога не е изглеждала толкова пуста и завладяваща!

Този трейлър е от типа, който подчертава настроенията, а това е така, защото в годините след излизането на първия филм (от 1979 с Мел Гибсън) Лудият Макс се е превърнал в свой собствен, отделен жанр. В трейлъра за малко се чува гласът на главния герой и се разбира, че той наистина е полудял (кой е очаквал друго) – някакви пустинни бандити са го хванали и са накарали Том Харди отново да сложи маската на Бейн (не точно). Виждаме и Чарлийз Терон в цялата й прелест като Императрицата Фюриоса. Филмът е в процес на разработване от доста време като първоначално е бил предназначен за звездата Мел Гибсън, но след дълго закъснение, по-младият Том Харди печели ролята на Макс.

Светът най-накрая е готов да види един нов филм за Лудия Макс, достоен да застане редом до старите класики. Премиерата на филма е насрочена за 14.05.2015.

Вижте и трейлъра: