optimus-jb-updates

Компанията LG взе решението да оповести в официалния си немски блог съобщение към  собствениците, които са избрали смартфоните на компанията, че в идните дни те също ще имат възможността да се насладят на някои от подобренията на операционната система Jelly Bean. Миналата седмица стана ясно, че бюджетния Optimus L9 вече получава ъпдейта.

Сега идва въпросът кои точни устройства ше получат Android 4.1.2 Jelly Bean? Това ще бъдат пуснатите миналата година смартфони LG Optimus 4X HD, който е от висок клас и LG Optimus L7, който е от среден клас. Може да се предположи, че потребителите, които са си закупили съответните телефони, подписвайки план с мобилен оператор, ще трябва да бъдат още по-търпеливи, в очакване на одобрение на ъпдейтите от техните телекоми.

Нека си припомним какви подобрения предлага новата версия Jelly Bean на клиентите –  оптимизиране на потребителския интерфейс чрез Project Butter и наличието на Google Now. Единственото, което няма да им даде е търпение, което ще им е нобходимо докато им се даде възможност за официално ъпдейтване на устройствата им.

 

Източник: Ubergizmo