След като единственото, което знаем със сигурност около LG G4 е премиерната му дата, предполагам няма да се разсърдите, ако видите разкритието, направено от GFXBench. През бенчмарка е преминало устройство с наименованието LG G4 (F500x), което издара много интересни характеристики.

Освен 5.5-инчов дисплей и резолюция 1440×2560 пиксела (с 534 ppi гъстота на пикселите), това LG ще бъде с процесора Snapdragon 808 от Qualcomm. Тук интересното е, че той е шестядрен с 4+2 ядра – четири ядра ARM Cortex-A53 и две ARM Cortex-A57, като в допълнение има чип Adreno 418. Още – 3GB RAM памет и 32GB вътрешна такава, като няма информация за слот за карта памет. Камерата е 16-мегапикселова с възможност за 4K UHD видео заснемане. Отпред разполага с камеа 8MP.

Както може би се досещате, този Snapdragon 808 е с по-слаба производителност от осем-ядрения 810, който е в сърцето на масата флагмани в момента. Защо от LG са избрали този процесор е въпрос на догадни, но две от тях звучат достатъчно правдоподобно, че да им повярваме – или изборът им се дължи на слуховете за лесното прегряване на Snapdragon 810, или просто LG G4 няма да е най-доброто от компанията тази година. Както знаете, има слухове за G4 Note, който би могъл да се яви като тазгодишния флагман от корейците и просто този G4 да е по-нисък клас устройство.

Вижте пълната информация, изтекла от GFXBench, и споделете мнението си с нас:

Снимка: Phone Arena

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS