LG с нова уникална колекция от аксесоари за LG G5

0

LG имат съвсем разлина идея за 2016 година и тя не е да направят един супер смартфон и просто да чакат да направят продажби. Корейците имат нова стратегия, която може да се окаже успешна. Идеята и е да направят един супер смартфон, към който да добавят редица интересни аксесоари, които да ползвате.

360 VR е предложението на компанията, с което искат да навлязат във виртуалната реалност. Виждайки все повече потенциал в това, много компании вече продават подобни продукти и беше време и LG да се включи в играта. Техният продукт предлага два 1.88-инчови дисплеи с резолюция от 960 x 720 пиксела. Устройствот поддържа Google Cardboard и YouTube 360. За да го ползвате ще трябва все пак да го свържете с телефона.

lg-360-vr

Имайки 360 VR ще ви трябва и LG 360 CAM. Така корейците ни предлагат да създаваме и гледаме съдържание в 360 градуса. Камерта има два 13MP сензора с 200 градуса ъгъл на заснемане. Може да снимате максимум в 2K резолюция, а 1200 mAh батерия дава до 70 минути време за снимане. LG 360 CAM поддържа Bluetooth и Wi-Fi връзка и тежи само 72 г.

LG 360 CAM

LG Rolling Bot е 20 см в диаметър и е робот с интегрирана 8-мегапикселова камера, която може да се движи нагоре и надолу до 15 градуса. Освен това има високоговорител, микрофон, инфрачервен сензор, няколко светодиода и способността да се движи във вашия дом сам. Rolling Bot може напълно да наблюдава къщата ви и да предава всичко в реално време със звук. За капак на всичко, LG Rolling Bot  може да контролира всички ваши уреди – телевизори, аудио системи, климатици и т.н.

lg-s-rolling-bot-vr-headset-and-360-camera

За финал имаме LG Tone Platinum, които са новите безжични слушалки на LG. Благодарение на Harman Kardon „Platinum“, те предлагат 24-битов Hi-Fi звук чрез Qualcomm aptX аудио кодек.