LG-Band Play

LG представи официално нов смартфон с името Band Play към своята гама от продукти. Той  е оптимизиран за добър звук и заснемане на снимки. Корейската компания е вградила специални говорители с подсилени ниски честоти и изходна мощност от 1W, както и 13-мегапикселова основна камера и 5-мегапикселова предна.

При Band Play основната камера е с широкоъгълен обектив, както и разработения от тях лазерен автофокус. Екранът на устройството е с диагонал от 5 инча и има резолюция от 720 x 1280 пиксела. Band Play се задвижва от 64-битов Snapdragon 410 процесор с тактова честота 1.2GHz и има 2GB RAM. Вътрешната памет на устройството от LG е 16GB, като тя може да бъде увеличена чрез microSD карта. Предвижда се смартфонът да има две модификации – в черно и бяло.

Интересното при този смартфон е „фокус“ режимът – при него потребителите могат да се фокусират върху определена задача, без да се включват допълнителни досадни съобщения. При включване, телефонът дори ще блокира алармата, както и ще отказва входящите повиквания. LG Band Play представя като предложение от средния ценови клас, но все още не е ясна неговата крайна цена. За момента не е ясно на кои територии ще се предлага Band Play.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS