Fog of Love е настолна игра с една от най-оригиналните концепции, които сме виждали в последно време. Играта симулира любовна история между двама души, която участниците създават чрез поредица от сцени, изграждащи общ разказ. Тематиката на вече успешно финансираната чрез Kickstarter игра на Hush Hush Projects определено е доста любопитна.

Fog of Love ви дава възможността да влезете в ролята на измислен персонаж със собствени черти на характера, физически особености и професия. Създателите на играта твърдят, че голяма част от преиграваемостта и уникалността ѝ се дължат на многото възможности, които предоставя комбинацията от уникалните черти на персонажа ви. Едно от интересните и напредничави решения на дизайнера на Fog of Love е възможността да развиете историята на връзка между персонажи от един и същи пол.

Точно като в истинска връзка, Fog of Love предлага поредица от избори, диктувани от характерите на персонажите и най-вече от начина, по който те си взаимодействат. Играта ще ви предостави възможността да избирате дали да отстоявате своето или да се поддадете на желанията на партньора си, както и да правите компромиси. Общите ви решения изграждат историята и предопределят това дали ще победите или не. Hush Hush Projects ни обещават интересно изживяване и много вариращи по насоченост финали – понякога ще се налага да действате отборно с партньора си, но не са изключени и ситуации, в които ще се състезавате и дори целенасочено ще го заблуждавате.

Макар да е успешно финансирана в Kickstarter, на Fog of Love ѝ остават още 18 дни за допълнително финансиране в популярната онлайн платформа. Което значи, че имате още 18 дни да я подкрепите и да бъдете сред първите, сдобили се с тази уникална игра. Можете да го направите тук.2215ecad1fd583c6040eb2c1ce1b00d0_original