iPhone-6S-Plus-bendgate

Bendgate е може би най-известният тест на света, след като iPhone 6 се предаде под натиска на голите ръце на десетки потребители, които останаха разочаровани от качеството на изработакта на този телефон. Въпреки това този недостатък на флагмана не попречи на Apple да направи едни от най-големите продажби в историята на компанията и като цяло в света на мобилните телефони.

Днес фокусът е върху iPhone 6S и 6S Plus, които трябва да отсрамят своите предци и да покажат, че този тест вече няма да може да ги пречупи. Както и предполагате, десетки потребители в мрежата, които вече имат някой от моделите, решиха да ги натиснат малко повече. Било то за слава или просто, за да покажат качеството на изработка, интернет вече е пълен с техни видео клипове и днес реших да отделя някои от най-интересните.

Преди да ги изгледате бих искал отново да напомня, че iPhone 6S и 6S Plus вече са подсилени и използват новата серия алуминий 7000. Освен това дебелината на рамката в областта на огъването вече е по-дебела и това определено ще промени резултатите от тестовете.