iPhone-6-Plus-Cover lte

Миналата седмица се появи информация, че iPhone 6s, и вероятно 6s Plus, ще предлагат по-бърз LTE със скорост до 300 Mbps, в сравнение със сегашните модели от серията. Това ще е възможно, тъй като за смартфоните ще бъде използван новият 4G LTE модем от Qualcomm, поддържащ Cat 6 LTE.

Сега можем да приемем, че тези данни са потвърдени, защото China Mobile пусна списък с партньорите, които ще поддържат Cat 6 LTE, a сред тях е и Apple, което доказва, че американската компания ще предлага по-бърз LTE със следващите iPhone-и.

Очаква се iPhone 6s/6s Plus да бъдат със сходен дизайн на сегашните 6/6 Plus, но се появи информация, че 6s ще е по-дебел. Предполага се, че характеристиките им ще включват новия Apple A9 процесор, повече оперативна памет, по-добра основна и предна камера, iOS 9, 4.7-инчов Full HD дисплей при 6s и Quad HD при 6s Plus.

Устройствата ще дойдат и с Force Touch, както и подобрен сензор за пръстови отпечатъци, който ще предоставя по-точна информация. Те трябва да бъдат представени и пуснати в продажба през септември.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS