Layout

Instagram обяви своето ново приложение Layout from Instagram, което ви позволява лесно да комбинирате няколко снимки в едно изображение. “Това е забавно, това е лесено и ви дава нов начин да изразите вашата креативност.”, е начинът, по който от Instagram се опитват да привлекат вниманието ни към новото приложение.

Виж още: Ревю на LG G Flex 2

Когато отворите Layout, то автоматично ще ви покаже визуализации на персонализирани оформления, от които може да избирате и да добавяте снимки от вашата камера. За да бъде по-лесно да намерите снимките, които искате, приложението също така има добавена опция “Faces”, която ви показва всички снимки на вашия фотоапарат, на които се отличават лица на хора.

След това вече е ваш ред. Можете да влачите снимките, да ги режете и оразмерявате, да ги завъртате и т.н. Ако искате, може да ползвате и функцията Photo Booth, чрез която ще правите директно снимки от камерата, които веднага ще се показват в приложението.

Създаването на подобни колажи е много модерно в момента и това приложение може и да намери доста фенове. Дали наистина е полезно, остава да разберем, а вие може да споделите дали бихте го ползвали или с кое друго приложение обработвате снимките си?