Балканският гигант в производството на млечни продукти Imlek инвестира в технологичните иновации на Milestone. Компанията, която оперира на пазарите в Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина и Македония, се похвали със спад на липсите на складови наличности, както и с намалелите случаи на произшествия, причинени от оператори на мотокари.

Imlek се е изправяла пред редица случаи на вътрешни и външни инциденти, както и случаи на вандализъм, но със софтуера на Milestone, конкретното време и място на инцидента са бързо достъпни, обхватът на камерите е по-голям, а инструментите за анализ са с много по-богати възможности за отдалечен достъп.

Световният лидер в софтуера за видеонаблюдение, Milestone Systems, избра Белград за домакин на първото по рода си събитие „Milestone Integration Day Serbia“. Целодневната технологична конференция ще се проведе на 12 юни 2018 г., като една от най-очакваните темите ще бъде „Умните и Безопасни градове на бъдещото“.

Сподели
Предишна страницаМеждународна Конференция по киберсигурност CyberCon 2018
Следваща страницаMicrosoft придоби Github за $ 7.5 млрд
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.