ibm-verse
IBM иска да се присъедини към останалите компании, които търсят решения за организиране на електронните писма. След като Google Inbox спечели доста потребители, дори и при ограничение на ползвателите чрез покани, IBM смята, че проблемите на съвременната организация на електронните писма е в представянето им, а не в носителя. Техният продукт се нарича IBM Verse и представя тяхната гледна точка за организация на електронната поща.

ВИЖ ОЩЕ: Jolla Tablet: най-добрият таблет за мултитаскинг

Идеята на компанията е да се комбинира не само организацията, но и да се добави възможност за анализ и сортиране, много подобно на Google Inbox. Програмата извлича най-важното от съдържанието на писмото и анализира връзките между хората, за да направи процеса на комуникация най-удобен. IBM Verse се адаптира към начина на ползване на електронната поща от самия потребител.

Приложението е създадено, за да бъде удобно и за бизнес потребители. Чрез Verse могат да се споделят разговори и файлове, подобно на облачните услуги като Dropbox и pCloud. Интегрирани са сложни алгоритми за практично търсене не само на файлове и писма, но и на съдържание в различни файлови формати. Цялата работа може да се синхронизира през различните приложения на Verse, така че да може да се работи дори и отдалечено.

Новите коцепции и дизайн изглеждат много обещаващи и предполагаме, че Verse ще се приеме добре от бизнес и домашните потребители, които имат нужда от нов начин за организиране на своята кореспонденция. Вече са започнали предварителните записвания за първите доброволци, които ще изпробват Verse.

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВОТО НИ ВИДЕО