M9

На определени събития производителите често правят предварителни срещи с медиите, където представят своите нови джаджи още преди самата им официална премиера. По такива места обикновено не може да се дореди да отиде всеки, а всичко показано там остава конфиденциално. HTC обаче не са късметлии в това отношение и тази година за пореден път оставиха упоритите репортери да откраднат остротата и интереса на премиерата, като позволиха в мрежата да изтекат толкова много факти за новия HTC One M9, че ако решим, още сега може да ви направим една презентация на флагмана.

ВИЖ ОЩЕ: Какво да очакваме на MWC 2015

Както и да е, без много овъртане, днес отново имаме теч, който ни представя едно напълно реалиститчно видео превю на HTC One M9. В него може да видите надеждата на тайванците за 2015 съпоставен с двата предходни водещи модела. Честно казано, всичко, което писахме преди, си е вярно. Телефонът идва с малки визуални промени, а днес ще разберем и най-малките детайли за него, защото тогава ще бъде и официалната презентация.

Засега се насладете на това видео, а днес гледайте да рефрешвате често Smart News, защото новините ще идват една след друга.

https://www.youtube.com/watch?v=fRnE6v4QBy4