Наред с най-новото попълнение в смартфон линията на HTC, компанията представи заедно с JBL съвместно разработени високотехнологични слушалки за истински меломани. Сертифициратоно Hi-Res аудио на HTC 10 със сигурност е това, което е подтикнало компанията да се включи в разработката, която обещава невероятно аудио изживяване.

Reflect Aware C са слушалки с активно неутрализиране на шума (active noise cancellation). „С“ трябва да ви подсказва, че те нямат стандартен 3,5-милиметров аудио жак, ами работят през USB Type-C порт. Това е необходимо, за да може неутрализирането на шума да става благодарение на батерията на смартфона без нуждата от допълнителна батерия в самите слушалки. Така че, ако нямате смартфон с новия стандарт USB Type-C порт, недейте да бързате да си ги купувате.

JBL са направили Reflect Aware C устойчиви на пот, така че да могат да бъдат ползвани и от активните във фитнес отношение потребители. Ще се предлагат с три различни размера на тапичките в стандартен и спортен варианти. Цената и премиерната на пазара дата все още не са обявени, така че чакаме.