htc

HTC постави на съвсем ново ниво борбата с конкуренцията. Тайванската компанията публикува клип в своя YouTube канал HTCAmerica, в кoйто осмива Apple и Samsung с песен, изпята от рапъра Грег Кар, познат като „Doc G.“

Виж още: Microsoft спира производството и на Nokia Lumia 2520

„Творението“ е със заглавие „Doc G’s HTC Anthem „Hold the Crown“ (HTC) и има за цел да покаже, че HTC One M8 е много по-добър от останалите предложения на пазара, основно iPhone и Galaxy S5. Ако все още не сте гледали въпросния клип, то трябва да ви предупредим, че той може би е новият шампион за най-лошо музикално видео.

В двуминутния химн ще се наслушате на неособено добри рими и шеги, а може би и вие, като нас, първоначалното ще се зачудите дали „Hold the Crown“ наистина е дело на HTC или е просто пародия с компанията. Някои от тях дори нямат смисъл, като тази за Apple, която е имала нужда от 6 опита, за да разбере как правилно да направи своя iPhone, което означава, че HTC явно одобрява неговия нов дизайн. В допълнение на това има и интервю с рапъра Doc G, проведено в студио на HTC, относно продуктите на компания.

Изгледайте видеата и споделете в коментарите какво е вашето мнение: