house_of_cards_season_3_fan_poster_by_hessam_hd-d7vofmz

Netflix пусна първия трейлър на третия сезон на хитовия сериал „House of Cards“ и това, което очаква зрителите е гарантирана доза напрежение. Вече виждаме Франсис Ъндърууд (в ролята носителя на „Оскар“ Кевин Спейси) и съпругата му Клер (Робин Райт) като президент и първа дама, а действието в трейлъра се развива под ритъма на „Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums“ на A Perfect Circle. Точно в целта.

ВИЖ ОЩЕ: ЕТО И ФИНАЛНИЯ ТРЕЙЛЪР НА „BETTER CALL SAUL“

Трейлърът се появи в неделя по време на наградите „Златен глобус“ 2015, точно след речта на Кевин Спейси, който грабна статуетката за главната роля именно в сериала „Къща от карти” (House of Cards). Зад кулисите той сподели: „Мога да ви кажа само, че ще има много сцени и диалог, движения и изненади – някои от тях ще са в Белия дом – някои на други места. Ще има шокиращи изненади и обрати.“

Третият сезон на политическата драма се състои от 13 епизода и ще бъде пуснат на 27 феврурати. За тези, които все още не са го гледали, то имате малко повече от месец, за да поправите тази грешка.

Ето и целия трейлър: