Снимка: hospitalitynet

Според скорошно проучване от Hotels.com, връзката с интернет е едно от най-търсените и желани удобства за хотелска стая. Това важи ли и за вас? Ако отговорът ви е да, то настоящата новина е за вас.

Съвсем скоро пуснатата за публично ползване приставка за браузъри Hotel Wi-Fi Test ви дава информация за бързината на wi-fi връзката в различните хотели. Това става в самите сайтове за резервация на нощувки, като поддържани в момента са Hotels.com, Expedia.com, Booking.com и TripAdvisor.

Приставката е налична за Chrome и Firefox, а още по-хубавото е, че видът на допълнителната информация е сдържан към дизайна на съответния сайт, който разглеждате, така че изглежда като част от сайта, а не като нещо допълнително, което да дразни погледа. Допълнително, можете да подреждате хотелите по качество на wi-fi сигнала. Изобщо, нещо много полезно за обичащите да са постоянно свързани, дори и когато са на почивка.

wi-fi хотел
Снимка: Hotel Wi-Fi Test

Още по думите на компанията, „Приставката дава възможност също да сравните wi-fi сигналите на различни хотели в даден град. С повече от 200 тествани хотела само в Ню Йорк, това е едно полезно средство за хората, които ценят добрия интернет сигнал.“