Sony-headset-3

Sony представи стилните „h.ear“ слушалки (произнася се “hear”) и нови модели Walkman® с отличителен вид и разнообразие от цветове. Ще може да се наслаждавате на музиката си, благодарение на Hi-Res Audio технологията, която максимално доближава любимите песни до истинския звук – такъв, какъвто творецът го е създал. С комбинацията от качество и дизайн новите “h.ear on” модели слушалки с лента за глава, “h.ear in NC” слушалките за поставяне в ухото с цифрово шумопотискане и Walkman моделите NW-A25HN/NW-A27HN на Sony стават впечатляващ израз на музикален стил и индивидуалност.

Демонстрирайте стила си

Стилните h.ear серии и Walkman NW-A25HN/NW-A27HN са налични в дълбоки цветови нюанси – от синьо-зелено, ярко червено, черен въглен, лайм жълто до розово бордо – подходящи за различните предпочитания на всеки. Фокусирайки се върху красотата на простите неща, слушалките имат монолитен дизайн, подчертаващ техния впечатляващ външен вид. 

Слушалки “hear.on”

“h.ear on” моделите слушалки с лента за глава на Sony съчетават дръзкия монолитен дизайн с удобството. Съвместимостта с Hi-Res Audio и точното възпроизвеждане на бас се допълват от 40мм HD възбудител, който пресъздава звуци до 60 kHz, а леките CCAW гласови намотки осигуряват висока линейност при високи пронизващи звуци. С цел да бъде осигурено най-доброто звуково изживяване, мембраните са от титаниево покритие, за да бъдат сведени до минимум нежеланите вибрации и да се постигне кристално чист звук. Това е върховното звуково изживяване. В случай, че искате да вземете слушалките навън с вас, техният сгъваем механизъм и разкачващ се кабел в същия цвят ще ви позволи „h.ear on“ да бъдат стабилно опаковани в предоставения удобен калъф.

“h.ear in NC” слушалки за поставяне в ухото

‘h.ear in NC’ е чудесен пример за фокуса на Sony върху функционалния дизайн и емблематичната естетика. Благодарение на разработения от компанията нов 9мм високочувствителен възбудител, тънките и компактни слушалки за поставяне в ухото могат да възпроизведат честоти до 40 kHz, осигурявайки ви най-мелодичните и чисти Hi-Res Audio тонове.

За да осигурят поглъщащо звуково изживяване дори и на най-шумните места, тези компактни слушалки за поставяне в ухото притежават захранвана от батерия прецизна двуканална сензорна технология за потискане на околния шум: Automatic AI Noise Cancelling елиминира нежеланите звуци в продължение на до 16 часа. Това ги прави първите в света Hi-Res Audio слушалки за поставяне в ухото с подобна функционалност. А ако вградената литиево-йонна батерия се изчерпа от заряд, тя може лесно да бъде заредена отново през microUSB без да прекъсвате вашите музикални пътешествия, и без да ви притеснява околния шум.

Walkman NW-A25HN/NW-A27HN

Запазвайки стандарта, поставен от Walkman NWZ-A15, новият Walkman NW-A25HN/NW-A27HN включва всичко, което бихте очаквали от една мощна Hi-Res Audio система, но и още. С прилежащите към модела Hi-Res съвместими слушалки с технология за цифрово елиминиране на шума се наслаждавате на музиката без разсейващите шумове около вас. Благодарение на подобренията в пълния дигитален усилвател на Sony S-Master HX™, музиката се възпроизвежда с по-деликатен и динамичен звук от всякога. В същото време уникалната технология за подобряване на звука на Sony DSEE HX™ оптимизира компресираните музикални формати като MP3 в близко до Hi-Res Audio качество.

Безжичното слушане във високо качество е реализирано посредством LDAC – нова аудио технология на Sony, позволяваща да се наслаждавате на висококачествен безжичен звук през Bluetooth®. С 3 пъти по-голям обем прехвърляни данни LDAC осигурява подобрено безжично звуково изживяване за вашата музика.

Устройството се предлага с два капацитета на паметта – 16GB (NW-A25H) и 64GB (NW-A27HN), и със слот за microSD карта за допълнителна памет, която да осигури още повече пространство за вашите любими песни и обемни Hi-Res Audio фонотеки. С до 50 часа живот на батерията сега можете да се насладите на по-дълго слушане без да имате нужда от допълнително зареждане.
Новата серия h.ear слушалки и Walkman NW-A25HN/NW-A27HN ще бъдат налични в Европа от октомври.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS