San Andreas

След огромния интерес към Grand Theft Auto: Vice City през миналата година и не толкова добрите впечатления, които остави тя в потребителите, днес от Rockstar Games имат добри новини за феновете на поредицата. Според информация, публикувана на сайта им, през следващия месец ще станем свидетели на официалното представяне на Grand Theft Auto: San Andreas за мобилни устройства.

[cquote] Играта ще е налична за определени устройства с iOS, Android, Amazon Kindle и Windows Mobile операционна система [/cquote]

Обхващайки Los Santos, San Fierro, Las Venturas и всичко между тях, Grand Theft Auto: San Andreas е обновена за мобилни устройства. С нови и подобрени графики, в това число динамични и детайлни сенки, обогатена палитра от цветове и нови модели на автомобилите, San Andreas идва по-добра от всякога. Grand Theft Auto: San Andreas също така разполага с чисто нови сензорни бутони за управление, включително контекстуални опции за управление, за да изведете бутоните само когато имате нужда от тях. Имате и три различни схеми за контрол на движението и маневрите. San Andreas ще бъде специално оптимизирана и за iOS7.