Google Developer Groups

Това лято екипът на Google Developers обикаля 10 страни и 14 града в Европа с цветен автобус. Ще посетим университетски и технологични паркове, за да се срещнем с вас на място и да поговорим за нашите програми за софтуерни разработчици и стартиращи компании.Това лято екипът на Google Developers обикаля 10 страни и 14 града в Европа с цветен автобус. Ще посетим университетски и технологични паркове, за да се срещнем с вас на място и да поговорим за нашите програми за софтуерни разработчици и стартиращи компании.

Във всеки от градовете, в който ще спрем, ще се срещнем с вас – програмисти и тех-ентусиасти, за да поговорим за вашите страсти и планове и каква подкрепа е най-ценна за вас.

Ние, от друга страна, ще ви разкажем повече за това как подкрепяме ИТ общностите по целия свят. Нашите експерти ще проведат семинари на теми като „Създаване на интелигентни неща с Android Things“ и „Машинно обучение с Tensorflow“. Освен това ще имате възможност да се срещнете с Google Developer Groups, които ще ви разкажат как да станете част от тази и други общности, поддържани от Google.

Искате ли да се срещнете с нас? Регистрирайте се за събитието в София на 21ви юни, в София Тех Парк на този линк. Детайлна програма на софийското събитие може да намерите тук.

Елате и вижте как Google подкрепя общността на програмистите. Научете повече за  Google Developer Groups, за програмата Women Techmakers и други начини да се включите в по-обхватни Европейски и глобални групи.

Какво да очаквате от събитието:
• Информация: Научи как Google подкрепя общността на програмистите по целия свят
• Изгради мрежа: запознай се с други активни членове на общността от твоя град
• Семинар: включи се в някой от семинарите в нашето турне (Actions on Google, Google Cloud, Machine Learning) и се запознай с екипите на Google
• Забавление: жива музика и игри

Ще се видим в София!
Google Developers team