Вече имате възможност за ексклузивен достъп до уникални приложения, събрани на едно място

Google Play Pass се появи за първи път през юни тази година. В момента компанията е в процес на активно тестване. Месечният абонамент за услугата осигурява достъп на желаещите до стотици премиум приложения.

Чрез услугата можете да се радвате на много нови добавки и да изпитате насладата на любимите си приложения, без да се намесват дразнещите прекъсвания от рекламни паузи. Google ще ви предостави подробен каталог на стотиците добавки за пълно удоволствие от вашия смартфон. Когато имате инсталирани перфектните за вас добавки, ползването е по – лесно и удобно. Само тогава удоволствието от джаджата ви е пълноценно.

Услугата на компанията ви помага да откриете, както обичайните приложения, така и огромно разнообразие от игри и уникални музикални приложения за запалените меломани. С Play Pass неразвлекателният софтуер също ще бъде без реклами и покупки в приложенията.

iOS срещу Android

Това е своеобразен отговор на предстоящата Apple Arcade на iPhone, iPad, Apple TV и Macs по-късно тази година. Понастоящем не е известно дали услугата на Google ще бъде достъпна и за други форми, като Android TV.

Някои от обичайно платените игри и добавки ще бъдат налични за абонатите безплатно. Основно фокусът тук е поставен на игрите и пъзелите. Всички покупки в приложенията също ще бъдат отключени, за да осигурят безпроблемно използване.

Когато влезете през Play Store в раздела „Изследване на Google Play Pass“, ще ви се изобразят по подразбиране приложения и игри, които се смята, че ще ви харесат. Те са маркирани с бърза икона. Популяризиращи реклами ще ви информират, когато играта е част от Play Pass. Това ще бъде ясно разграничено с лилав банер под бутона за покупка.

Google потвърди съществуването и тестването на абонамента, но не предостави други подробности за Google Play Pass. Текущата цена е $ 4,99 на месец, като се предлага 10-дневно безплатно тестване.

Сподели
Предишна страницаТеленор предлага Xiaomi Mi 9T
Следваща страницаГрадина в стаята ви за изхранване на семейството
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.