Hangouts в никакъв случай не може да се нарече най-използваното приложение на Google, но определено има какво да представи на потребителите си. И може би, за да стане широко желано от смартфон ползвателите, му трябва съвсем малко. Изглежда компанията се е вслушала в исканията и припоръките, или поне това показват изтеклите скрийншоти от новата версия 4.0 на Hangouts приложението за Android.

Android Police са се сдобили с предварителна версия на Hangouts малко преди новата да бъде официално представена от Google. От снимките, които те са предоставили, може да забележите драстичните промени по дизайна, които може би ще направят приложението една идея по-интуитивно и приятно за използване. Началният екран вече не е разделен на два таба, а всичко е на едно място, като от бутона за действие (същия такъв присъства в почти всички приложения на Google) можете да започнете индивидуален или групов чат и видео разговор. Общият вид на Hangouts е запазен, с тази разлика, че цветовете при чат балоните са леко променени, а също самите чат балони вече са със заоблени крайща.

Споделянето на снимки и емотикони вече става много по-лесно, а най-накрая е въведена и възможността за определяне на статус, което беше налично в уеб апликацията на Google Hangouts. За повече удобство е премахнат и вашият аватар в чатовете, вижда се само този на човека, с когото комуникирате.

Ъпдейт към версия 4.0 на Hangouts очакваме съвсем скоро. Разгледайте скрийншотите от приложението по-долу (кликнете върху снимките за по-голям размер).

google-hangouts-4-0-leak-1 google-hangouts-4-0-leak-2 google-hangouts-4-0-leak-3

google-hangouts-4-0-leak-4 google-hangouts-4-0-leak-5 google-hangouts-4-0-leak-6

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS