Чарлз Денс, който играе Тайвин Ланистър в хитовия сериал на HBO Game of Thrones, спомена в интервю с The Daily Beast, че все пак има възможност да видим филм по шоуто. Кога точно? Все още не се знае.

ВИЖ ОЩЕ: ПРЕДСТОИ ПЪРВАТА МИСИЯ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДО ЛУНАТА

Продуцентите са в преговори, които може да им помогнат да заснемат пълнометражен филм за Game of Thrones. Има доста история, която да може да бъде застъпена от такъв филм. Вариантите са много, обаче не всички са логични и биха имали успех. Единият от тях е историята да завърши с филм, но както знаем Джордж Мартин все още не е написал последната книга, което значи, че е рано за това. Е, знаем и че продуцентите не искат твърдо да се придържат към историята в книгите, така че може и да завършат сериала по свой собствен начин.

Другите варианти за историята на филма са новелите на Мартин, които разказват какво се е случило 90 години преди „Песен за огън и лед“, или пък Бунта на Робърт срещу Лудия крал. Толкова много възможности. Лошото при тези две последни предложения е, че при тях филмът няма да включва известни герои от сериала (с изключение може би при Бунта, където можем да видим няколко).

В крайна сметка, каквото и да стане, би било доста интересно. Въпросът е само преговорите да се окажат успешни и все пак да видим филм след някоя и друга година. Вие как мислите? Бихте ли гледали филм по Game of Thrones?

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТОВА ЕКСТРЕМНО ВИДЕО