Спокойно, това не е реклама за нов индийски сапунен сериал, който ще дават по българската телевизия. Изглежда индийските студия са вдъхновени от „Игра на тронове“ (Game of Thrones) дотолкова, че смятат да снимат свое собствено шоу, базирано на „Песен за огън и лед“.

Виж още: Това аниме, базирано на Star Wars, ще ви хареса

Да, не се шегувам. Сериалът вече е поръчан и ще се казва „Rani Mahal“. Различното е, че в тази продукция действието ще се развива на Земята през 1857 г. Това може би означава, че няма да има дракони, но определено ще има екшън и драма. Може би сериалът няма да има толкова голям бюджет, колкото „Game of Thrones“, но пък ще ви изненадам с нещо друго – „Rani Mahal“ ще бъде продуциран от студио Sony Pictures Television. Да.

А лицата от снимката по-горе? Това са актьорите, които ще вземат участие в сериала. Индийският „Game of Thrones“ ще си има свой Джон Сноу (Парт Самтаан на снимката горе), както съответно Денерис (Сакши Танвар) и Церсей (Анита Хасанандани, по средата). Не знам дали бих гледал нещо подобно, но пък определено звучи шантаво. Ще видим какво ще излезе.