Galaxy S6 Edge Galaxy S6 crash test

Трябва да призная, че най-малко от всичко съм очаквал Samsung да направи телефон, който наистина да е здрав и да не може да се чупи. Още повече с новите модели, които са от стъкло и имат само Gorilla Glass 4 покритие, което да ги пази. Надявам се да сте прочели вече статията ми за значението на стъклото в живота ни, защото там споменавам подробно за здравината на Gorilla Glass 4, но това, което ще видите в тези видеа, просто надминава всички очаквания.

Galaxy S6 Edge и Galaxy S6 са едни от топ телефоните, които тази година ще се борят за титлата „най-добър дизайн и изработка“. В повечето случаи това върви ръка за ръка с материали, които не са толкова устойчиви на наранявания от външни предмети или изпускане на земята. Помислете пак, защото при тези два флагмана нещата не стоят така. След като бруталното видео на удряне на Galaxy S6 Edge в земята остави всички с отворени усти, не знам как ще въздействат тези.

YouTube каналът TechSmartt, както и easy time, ни разкриха истинските способности на тези два смартфона. Интересното е, че повечето тестове са именно на Galaxy S6 Edge, който очевидно има възможността да оцелява след подобни преживявания, заради спецификата на материалите, от които е направен дисплеят му. Така или иначе, Galaxy S6 също не е за подценяване, след като в третото видео водещят строши доста орехи с Galaxy S6 Edge върху Galaxy S6.

Отсега може да кажем, че Galaxy S6 Edge и Galaxy S6 може и да се окажат едни от най-здравите телефони на годината и може би най-устойчивите, които корейците някога са правили.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS