Samsung-Galaxy-S6-Gold-HQ-1280x720

Последният флагман на Samsung от Galaxy серията излезе едва преди 7 месеца, но още слуховете около неговия наследник S6 вече запонаха да се появяват. Според някои от тях смартфонът ще излезе през март следващата година, месец преди обичайната дата на релийз. Вече са налични  и няколко снимки на концепцията на устройството, както и видео, предоставено от 3G.co.uk.

ВИЖ ОЩЕ: Allview X1 Xtreme mini – мини смартфон максимална производителност

Визията на S6, показана по-горе, е доста далеч от финалната версия на смартфона, която ще видим през 2015 г., но трябва да отбележим факта, че Samsung най-накрая залага на метала в своя дизайн. Компанията конструира телефона, като започва от нулата, или още с т.нар. „Project Zero“.

Според някои от слуховете телефонът ще прилича на Galaxy Alpha по това, че ще видим дисплей с извити краища от двете страни. Видеото показва и 20-мегапикселова камера, както и „HD камера за селфи“, скенер за пръстови отпечатъци, сензор за сърдечната честота и високоговорител, който според компанията ще осигурява стерео звук на гърба. Ако Samsung наистина започва от нулата с дизайна, то това хич не изглежда странно или необикновено.

Mobile World Congress започва през март и се предполага, че тогава най-рано можем да видим точно какво ще представлява новият флагман на Samsung. Можем да очакваме доста материал, както и слухове и детайли относно устройството, но и тези не са никак малко, за да ни покажат плановете на компанията.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1ZDN-qLFV4g]