samsun galaxy s5 active

samsun galaxy s5 active

Може би няма хай-тек маниак, който да не следи Twitter акаунта @evleaks, който не спира да ни радва с интересни слухове за най-новите телефони на пазара. Поредната порция новини касае Samsung Galaxy S5, който беше представен съвсем скоро в Барселона, или по-точно негова бъдеща подсилена версия. Да, правилно прочетохте – ще има Galaxy S5 Active.  Колкото и странно да звучи това, защото самия оригинал идва със сертификат IP67, гарантиращ прахо и водоустойчивост при потапяне в до 1 метър вода и престой до 30 минути.

Според @evleaks новият модел ще стартира от САЩ, започвайки от мобилните оператори Sprint и AT & T. Засега знаем само номера на модела, който е SM-G870. Интересно е какво ново ще му добавят корейците, след като Galaxy S5 вече е подсилен. Дали най-сетне ще видим в действие някои военни сертификати, като например MIL-STD-810G –гарантиращ устойчивост на сол, прах, влажност, дъжд, вибрации, слънчева радиация, топлина и удар?

Galaxy S5 Active

Не можем и да не се замислим, доколко е издръжлив оригиналният S5, след като така бързо и неочаквано ще излезе Galaxy S5 Active? Много клипове се появиха в мрежата, но дали всичко е истина, можем ли да сме спокойни, потапяйки се с телефона в басейн или поне да направим някоя и друга снимка край морето? Дали тези от вас, които с нетърпение чакат появата на S5 по магазините, няма да отложат покупката, поне докато няма повече подробности за Galaxy S5 Active?