Galaxy S5

Galaxy S5

Обичате ли да гледате екстремни тестове на телефони? Отговорът може би е не, но те все пак се провеждат, при това винаги с най-новите апарати на пазара, а в случая гeрой във видеото е Galaxy S5.

Съвсем скоро бяхме свидетели на един от най-глупавите тестове, в който Galaxy S5 просто беше разбит с чук. Резултатът от него е ясен, но какво става, когато телефонът бъде пуснат от втория етаж? Не очаквате да работи, нали? Оказва се, че не е точно така. В следващия клип ще можете да видите как Galaxy S5 лети свободно от над 10 метра и, въпреки че корпусът му е от така хулената пластмаса, след съприкосновението със земята, телефонът все още работи.

Да, оказва се, че Galaxy S5 е един от най-здравите апарати на пазара. Разбира се падането винаги е въпрос на късмет, но в повечето тестове апаратите са пускани от височината на ръцете или най-много от над главата, а втория етаж на сграда все пак е истинско предизвикателство. Наистина, красивият дисплей на Galaxy S5 е покрит с мрежа от пукнатини, но е факт, че телефонът работи и изпълнява зададените команди. Дано никога не ви се налага да разчитате на подобна издръжливост, но все пак е добре да знаем, че  новият флагман на корейската компания издържа на този тест, нали?