Galaxy-S6-edge+_Note5_Gold_Black_2P

Обновено: Samsung потвърди официално пред The Verge, че Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge+ няма да се предлагат във версии със 128GB памет. Публикуваната информация в официалния сайт на компанията е грешна, а след пускането на новината оправена. Поради тази причина беше сменено и заглавието на тази публикация.

Samsung представи новия си фаблет от линията Note на официално Unpacked събитие на 13 август, но тогава корейската компания обяви, че фаблетът няма да има версия със 128GB вградена памет, а ще се предлага само в опции с 32GB и 64GB.

Сега производителят тихомълком добави модел Galaxy Note 5 (128GB) в онлайн магазина си. Наличен е и Galaxy S6 edge+ (128GB), но за него знаехме още вчера. Това означава, че на 21 август трите версии на Note 5 трябва да бъдат пуснати в продажба в САЩ. За съжаление, в Европа тази година вероятно ще видим само S6 edge+.

Възможностите за различен капацитет на паметта са необходими, особено като се има предвид, че Samsung премахна слота за microSD карта в Note 5, продължавайки с дизайна, който по-рано тази година дойде заедно с хай-енд смартфоните Galaxy S6 и S6 edge.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS