Samsung-Galaxy-J1-official-images-4
Galaxy J1

Очаква се Samsung официално да обяви смартфона Galaxy J2, за който преди няколко дни стана ясно, че е изпратен за тестове в Индия. Той ще бъде част от серия на компанията, която включва бюджетния Galaxy J1, както и вече обявeните Galaxy J5 и Galaxy J7, предлагащи предна LED светкавица.

Вече знаем, че J2 ще бъде бюджетен модел, но неговите характеристики са по-добри от тези на J1. Според колегите от SamMobile новият смартфон ще бъде с четириядрения процесор Exynos 3475 с тактова честота 1.2 GHz. Този чип все още не е обявен от Samsung, така че J2 на една от Galaxy сериите може да се окаже първото устройство с него.

По-рано научихме, че J2 ще предлага 4.7-инчов дисплей, но според данните на SamMobile неговата големина ще е 4.5 инча, като той ще е TFT с резолюция 480 х 800 пиксела. Предната камера ще е 2 мегапиксела, а задната 5. По отношение на паметта, Galaxy J2 ще предлага 1GB RAM и 8GB вградена. Батерията е с капацитет 2000 mAh, a размерите на устройството са 136 x 69 x 8.3 мм.

Предполага се, че операсионната система ще е Android 5.1.1 Lollipop при излизането на пазара, но все още няма информация кога ще започнат продажбите.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS