dwayne-johnson-hbo

Заглавието на тази статия не би трябвало да звучи кой знае колко изненадващо го вас, но все пак е нещо необичайно. HBO вече са работили с онлайн мрежи, за да предоставят съдържанието си. Amazon пък са си партнирали с Facebook за стрийминг на сериали, достъпни само за Prime потребители. И все пак, нованита звучи доста интересно.

Според последни официални данни, страницата на Дуейн Джонсън ще бъде „домакин“ на ексклузивен стрийминг на новия му сериал „Ballers“. Комедията ще се излъчва онлайн и по HBO GO, но тези, които нямат членство там, ще могат да гледат епизоди в социалната мрежа. Скалата има почти 50 милиона харесвания, което би трябвало да изстреля първите епизоди на новата продукция на високо.

Колкото до другия нов сериал, „The Brink“ ще дебютира в своята официална Facebook страница. Партньорството на HBO с Facebook за тези два сериала показват възможностите на филмовото студио когато става въпрос за сделки. Нищо чудно вбъдеще да видим повече такива идеи и стрийминг на различни шоута в социалната мрежа. Определено това ще бъде един вид удобство за много хора. Вие какво мислите?

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS