Samsung-galaxy-note 2

Samsung Galaxy Note 3 е едно от най-чаканите устройства тази година. Предполага се, че смартфонът ще работи с различни процесори в различните региони, като в САЩ и Европа той ще се задвижва от Qualcomm Snapdragon 800 с тактова честота 2.3 GHz.

В другите страни Samsung Galaxy Note 3 ще пристигне с новия Samsung Exynos 5 Octa 5420 процесор, като той досега не беше обявен официално от компанията.

Изглежда южнокорейците ще анонсират Exynos 5 Octa 5420 тъй като днес в техния Twiter беше пуснато изображение, според което това ще се случи следващата седмица. Припомняме, че съществува и версия на Galaxy S4 с този процесор, но бройките са ограничени и само няколко медии са се докопали до тях. Изглежда компанията най-накрая е готова с масовото производство на чипа, така, че той да се използва в новия фаблет.

samsung-exynos

Очаква се Galaxy Note 3 да предложи 5.99-инчов full HD дисплей, като ще съществуват два модела – един със Super AMOLED и един със Super LCD дисплей.

Samsung Galaxy Note 3 ще пристигне с по-тънък дизайн в сравнение с Note 2, 3 GB RAM и възможност за избор между 16, 32 и 64 GB вградена памет. Камерата ще е 13-мегапикселова с подобрени софтуерни благинки като оптична стабилизация и други.

Samsung ще представи Galaxy Note 3 на специално Unpacked събитие на 4 септември, а крайните клиенти ще могат да си го закупят към края на месеца.

 

 

Сподели
Предишна страницаСлух: Motorola Moto X излиза на 26 август
Следваща страницаGoogle регистрира 1.5 милиона Android активации дневно
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg