На 29 май в Mulligan Board Games Club ще се проведе първият ден на настолните игри, организиран със съдействието на GameBox (ние, бе!) и Dextrophobia Rooms! Какво да очаквате от събитието? Можете да се възползвате от голямото разнообразие от настолни игри, с които разполага клубът (за пълен списък цъкни тук), както и да преминете през презентациите на две от любимите ни заглавия за миналия месец – Zombicide: Black Plague и Burgle Bros! Ако пък имате проблеми с някое от заглавията или желаете да доведете неопитни приятели, не се притеснявайте – ние ще бъдем там, за да помагаме и с научаването на правилата!

Освен настолните игри на корем, ще ви изненадаме и с томбола, от която най-големите късметлии ще си тръгнат със следните благини:

– Ваучер за безплатна игра в една от стаите на Dextrophobia;
– Играта Catan;
– Играта Jungle Speed;
– Играта Миш Маш;
– Играта Celestia;
– Ваучер за отстъпка за стаите на Dextrophobia;
Клубни карти за Mulligan Club.

Ако не обичате да оставяте всичко на късмета пък, сме ви подготвили още няколко изненади. На събитието ще можете да вземете участие в Nerd Quiz, поставящ под съмнение правото ви да се наричате с това определение, както и списък със задачи, обвързани с различните игри и презентации, изпълнението на които ще ви донесе допълнителни участия в томболата! Точно така! Ако искате късметът да бъде на ваша страна, можете да използвате уменията си в настолните игри, за да повишите шансовете си за награда!

Входната такса на събитието ще бъде в размер на 5 лв., но тези от вас, които разполагат с клубни карти за Mulligan Board Games Club ще минават тънко – само срещу 2 лв. 

Очакваме ви!