Денят на игрите с GameBox и Mulligan се завръща за пореден път и то в средата на лятото! Ако все още не сте оставили София зад гърба си в полза на по-солени дестинации, ние обещаваме да ви спасим от летните жеги с поредната доза настолни игри. Мястото отново е Mulligan Board Games Club, а датата е 7 август – още тази неделя! Този път присъствието на GameBox ще бъде отбелязано само с една, но за сметка на това внушителна презентация – току-що излязлата Scythe, която почти веднага след излизането си се намести в топ 30 на Boardgamegeek.com! Освен това клуб Mulligan разполага с богата колекция от настолни игри, които ще можете да опитате по време на събитието (за пълен списък цъкни тук). Ако не сте достатъчно уверени в правилата на някоя от игрите, не се притеснявайте! Ние ще бъдем там, за да помагаме през целия ден.

Естествено няма как да минем и без награди! Няколко късметлии ще си тръгнат с малко повече от приятни емоции:

– Ваучер за безплатна игра в една от стаите на Dextrophobia;
– Играта Splendor;
– Играта Dobble;
– Играта Миш Маш;
– Книга-игра;
– Списание Комиксер;
– Ваучер за отстъпка за стаите на Dextrophobia;
Клубни карти за Mulligan Club.

Станалите традиция Nerd Quiz и списък с интересни задачи, които да тестват както знанията, така и уменията ви отново ще бъдат налице и ще носят допълнителен шанс за награда! Този път сме ви подготвили и treasure hunt, в случай че искате да отдъхнете от настолните игри и да се разходите малко.

Входната такса на събитието ще бъде в размер на 5 лв., притежателите на клубни карти за Mulligan Board Games Club ще могат да се възполват от по-ниска цена за вход – само 3 лв.

Очакваме ви!