След като на 29 май участвахме в организацията на първия брой на Ден на настолните игри с GameBox и Mulligan, кадри от който можете да видите в клипа горе, е време да повторим! Следващото издание на събитието ще се състои на трети юли, а домакин отново ще бъде Mulligan Board Games Club. Ние от GameBox пак ще бъдем там и ще ви покажем част от любимите си игри. Tози месец избрахме Entropy – едно приключение в разрушени светове, и Bohemian Villages – изненадващо лека и приятна филър игра. Наред с тях отново ще можете ползвате всички игри, с които разполага клуб Mulligan (за пълен списък цъкни тук). Презентациите и помощта с правилата отново са от нас – ние ще бъдем там целия ден и ще помагаме, в случай че се нуждаете от нас!

И този път сме ви подготвили награди – ако късметът е на ваша страна, ще си тръгнете с някоя от тях:

– Ваучер за безплатна игра в една от стаите на Dextrophobia;
– Играта Catan;
– Играта Jungle Speed;
– Играта Миш Маш;
– Книга-игра;
– Списание Комиксер;
– Ваучер за отстъпка за стаите на Dextrophobia;
Клубни карти за Mulligan Club.

Пак смятаме да тестваме знанията ви в интересния Nerd Quiz (този път малко по-лесен, надяваме се). Списъкът ни със задачи този път ще включва както традиционните насоки към интересни игри, така и първият по рода си Legacy Quest, изпълнението на който ще ви носи допълнителни участия в томболата на всяко следващо събитие!

Входната такса на събитието ще бъде в размер на 5 лв., но отново ще пускаме притежателите на клубни карти за Mulligan Board Games Club срещу доста по-приятната сума от 3 лв.

Очакваме ви!