Наслаждавайте се на видеоклипове в YouTube в едно и също време с приятелите си чрез безплатното приложение Airtime

Ако по дадена причина не можете да се насладите на моментите, в които заедно с вашите приятели се събирате, за да гледате любимите си YouTubers, сега можете да го направите от разстояние. Приложение, наречено Airtime, ви позволява да разговаряте с любимите си хора, докато гледате филми, предавания и видеоклипове в YouTube на същия екран. Можете да видите реакциите на всеки участник. Приятна функция е паузиране на видеото, за да можете да обсъдите на воля видяното.

В приложението са интегрирани различни филми и телевизионни предавания, както YouTube и SoundCloud. Може да гледате музикални видеоклипове и личности и дори да споделяте снимки с групата от камерата на телефона или таблета си. Можете също да предавате поточни песни и видеоклипове.

Как да започнете видео чат, докато гледате видеоклипове заедно

След като изтеглите приложението на вашето устройство, настройте потребителския си профил и добавете всички свои приятели, с които искате да водите видео чат. Те също ще трябва да имат акаунт в Airtime. След това трябва да създадете стая за Airtime. Как става това? Кликнете върху Create Room на главния екран, след това поканете приятелите си в стаята и изберете Next.

Airtime препоръчва да добавите петима приятели или по-малко във всяка стая за по-добро изживяване. Можете също така да изберете дали стаята да бъде тайна, така че само поканените да могат да я виждат. Или пък не, ако искате приятелите на приятелите да могат да се присъединят.

За да промените името на стаята, отворете настройките в горния десен ъгъл. Можете също да персонализирате описанието и цветовата тема, както и да изтриете историята й, така че всички съобщения и медии да бъдат премахнати.

Гледане с приятели

След като създадете стая, ще трябва да изпратите сигнал на приятелите си за започване на видео чат. За целта отворете стаята, която сте създали и изберете Сигнална стая. Докато чакате приятелите ви да се присъединят, можете да изберете видео или филм, който да гледате, като докоснете иконата Popcorn в долната част на екрана.

Докато гледате видеото, може да използвате GIF файлове, емоджи или звуци. В долната част на екрана ще видите стикери и звуци, чрез които имате възможност да показвате Реакции. Можете също така да изпращате съобщения с видео чат, като докоснете иконата Съобщения.

Какво мога да гледам?

Броят на пълнометражните филми е малко ограничен в сравнение с останалата част от вселената на YouTube, но все пак има добър избор. Имате възможност да избирате и различни телевизионни предавания. Просто напишете това, което търсите и се насладете на видеото.