Дървото на любовта
Снимка: Podarisliubov.com

Не рискувайте по никакъв начин да се окажете без подарък на 14 февруари – мнозина го подценяват, но всеки желае да го зарадват от сърце 

Каквито и скептици да сте срещали, можем да се обзаложим, че те също обичат подаръците: с повод и без повод. В такъв случай, не поемайте риска да се окажете без предварително подготвен жест за 14 февруари.

Независимо какъв пол сте вие и вашата половинка дама или кавалер е, съществува една уникална идея, която може да зарадва от сърце и двама ви.

Любовно дърво – подарък с ваши снимки в сърца

Това неповторимо дърво на любовта ще се превърне в ефектно допълнение на интериора, то не само ще украси средата ви, но и всеки път ще предизвиква усмивката на собствениците си.

Вашата красива интимна история, разказана в снимки с формата на сърца – наистина забележителен подарък за 14 февруари!

Върху стилна дървена стойка се извиват червени листа от сърца и опцията за две ваши снимки.

Днес влюбените заснемат непрекъснато своите моменти със смартфоните си, но доста по-рядко се сещат, че е очарователно тези снимки да бъдат поставени в уюта на дома.

Няма да бъдете затруднени в случая, тъй като още при избора на продукта може да прикачите две снимки от менюто за добавяне на файлове. Услугата е включена в общата цена и няма да бъдете таксувани допълнително.

Когато подбирате фотосите, препоръчително е да имате предвид формата на рамката, за да разкрие достатъчно от лицата и сюжета на тях.

Възможността за гравиране на текст на гърба на стойката е бонус, който минимално ще оскъпи получения подарък, но така ще го превърне в нещо по-лично и впечатляващо като жест.

Определено си заслужава да оставите и послание за най-близкия човек до вас!

Подарете с любов, когато крайният ефект, който искате да постигнете, е да бъдете оригинални и не бихте пропуснали да покажете романтичното си настроение.

14 февруари може да е оспорван, но е предимно обожаван празник.

Все пак, всяка възможност да засвидетелствате чувствата към половинката си, трябва непременно да бъде използвана. Може да се забавлявате, да си организирате паметен ден или просто да се мръщите на останалите, които вече са решили да се носят на любовна вълна.

От коя страна предпочитате да бъдете и струва ли си да загубите ценни мигове, които никога няма да се върнат обратно?!

Вече знаем какъв е вашият избор, а предложенията за страхотни подаръци са на Подари с любов.