BGPHP конференция

Третото издание на Bulgaria PHP Conference отваря врати отново, за да посрещне 35 топ експерти от цял свят в три дни, посветени на РНР. Те ще водят лекции на разнообразни и интригуващи теми, като сред лекторите са такива имена като Стефан Прибш, Крис Харджис, Бо Сименсен, Алекс Макаров, Милана Кап и много други. 

Събитието включва 2 конферентни дни и един workshop ден с 4 практически обучения, ще има още дискусионен панел, общо 3 трака с лекции, игри, награди, свързани с РНР, парти, а на посетителите ще бъде предоставен и кетъринг от най-висок клас.

Датите на събитието са 8, 9 и 10 ноември 2019 година, а мястото е зала 3, зала 3.1 и 3.1 в НДК, както и фоайетата на 6 и 7 етаж.

Програмата ще обхваща почти всички аспекти от програмирането с PHP, сред които – програмни принципи, тестване, сигурност, бази с данни, APIs, frameworks, front-end, „меки умения“ и други. 

Все още всеки желаещ може да закупи билет и да посети конференцията, която започва този петък. В момента цената на комбиниран билет за 2 уъркшопа и двата конферентни дни е с 20% отстъпка. А за тези, които не успеят да го посетят организаторите ще подарят безплатен стриминг с избрани лекции на страницата на събитието – bgphp.org

Сподели
Предишна страницаНово корпоративно лого за Facebook
Следваща страницаImpakt обяви партньорство с PolyComp
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.