Снимка: Breaking Bad Wiki

От доста време вече чакаме спин-оф сериала на AMC, историята в който ще се върти около адвоката Сал Гудман, познат ни от „В обувките на Сатаната“ (Breaking Bad). Предшественикът му беше изключително успешен, а сега предстои да видим как Сал се е забъркал в бизнеса със защитаване на не чак толкова невинни хора.

ВИЖ ОЩЕ: НАЙ-ШАНТАВИТЕ ПРОДУКТИ ОТ CES 2015

Изглежда телевизионната продукция ще дебютира по AMC на 8-и и 9-и февруари. Преди това обаче видяхме няколко промо клипа, тийзър трейлър и така нататък. Сега е време да погледнем пълния трейлър за сериала и да се надъхаме здраво. Изглежда главният герой Сал Гудман всъщност не се казва така наистина, но дали това е така, предстои да разберем. Ще видим и как се запознава с човека за мокри поръчки Майк Ермантро, изигран от Джонатан Банкс. В ролята на Сал и тук, разбира се, ще влезне Боб Оденкърк. Дали ще видим някои от героите на „В обувките на Сатаната“? Не знам, но честно да ви кажа нямам търпение да разбера.

Определено това ще бъде още една доста интересна продукция, която си заслужава да се види. Дали ще дават „Better Call Saul“ по някоя от българските телевизии? И това не знам, все още няма новини за такова нещо. А времето си тече – както казах, премиерата е с двудневен пилотен епизод на 8-и и 9-и февруари. Е, вижте двуминутния трейлър и кажете какво мислите: