GL552

ASUS Republic of Gamers (ROG) обяви GL552, високо производителен геймърски лаптоп, използващ процесори до 4-то поколение Intel® Core i7 и видеокарта NVIDIA® GeForce® GTX™ 950M с поддръжка на DirectX 12. GL552 разполага с ексклузивната технология на ASUS за оптимизация на мрежата GameFirst III, до Full HD IPS дисплей с широк ъгъл на видимост и клавиатура с нисък профил, подсветка в червен цвят и специално маркирани WASD клавиши. Моделът е с отличителните черти на G серията и дизайн, който предлага лесен достъп до слотовете за памет и отделението за дискови устройства за бърз и лесен ъпгрейд.

ВИЖ ОЩЕ: РЕВЮ НА APPLE IPAD AIR 2

Геймърска производителност и класически дизайн на ROG

ROG GL552 е създаден за гейминг и е добре оборудван за изпълнението на креативни проекти. Той работи с до четириядрен процесор Intel Core i7 от 4-то поколение, който предлага цялата необходима производителност за забавление с най-новите игри и дискретна видеокарта  NVIDIA GeForce GTX 950M с Microsoft DirectX 12 за по-ясна картина и гладки анимации.

Новият геймърски лаптоп запазва класическия дизайн на серията ROG G, който е вдъхновен от изтребителя със стелт-технология F-22 Raptor. Лаптопът има остри ъгли, раздвижено и агресивно присъствие, дизайнът му е колкото атрактивен, толкова и надежден.

Удобна клавиатура, гъвкавост по отношение на дисковото пространство и лесен ъпгрейд

GL552 има стилна компактна клавиатура с удобни клавиши, чиито ход е 1,8 мм – за перфектно забавление с игри. WASD клавишите и самостоятелният нъмпад позволяват бърз и лесен контрол. Клавиатурата е изработена като един самостоятелен елемент с подсветка в добре познатия червен цвят на ROG за гейминг по-всяко време на денонощието.

GL552 също предлага изчерпателни възможности за сторидж. Моделът поддържа до 2TB твърд диск и възможност за до 256GB M.2 SSD и по този начин удовлетворява желанията на потребителите за максимално дисково пространство и максимална скорост.

Лаптопът е изключително лесен за ъпгрейд със своя плъзгащ се страничен панел, който дава бърз достъп до M.2 SSD, хард диска и слотовете за памет.

По-добра мрежова връзка, широк зрителен ъгъл и поглъщащ звук

GL552 разполага с ексклузивната технология на ASUS GameFirst III. Тя отпимизира мрежата и осигурява на потребителите онлайн гейминг без насичане на връзката. Технологията приоритизира пакетите с информация и осигурява по-голям мрежови капацитет за игри, за да предложи по-гладко онлайн гейминг изживяване. GameFirst III разполага с четири предварително зададени режима за приоритизиране на пакети, както и с ръчни настройки – за потребители, които искат да притежават пълен контрол върху мрежата.

GL552 е оборудван с голям 15,6-инчов Full HD IPS дисплей с матово покритие, което елиминира отблясъците на светлина и възпроизвежда зашеметяваща картина. Прекрасният дисплей осигурява широк зрителен ъгъл на 178 градуса за минимална промяна в цветовете дори, когато потребителите погледнат екрана под екстремен ъгъл. Технологията ASUS SonicMaster осигурява богат, мощен и кристалночист звук, а интерфейсът ROG AudioWizard предлага гъвкави настройки на звука, които потребителите могат да променят въз основа на индивидуалните си предпочитания, както и пет предварително зададени режима за различни жанрове игри.