Asus показа днес официално Padfone 2 на специално събитие. Само няколко часа след това, в интернет се появи и видео клип, който показва устройството в действие. 

Asus Padfone 2 пристига с опционален таблет dock, както можете и сами да видите във видеото. Устройството се задвижва от четириядрен Snapdragon S4 processor с тактова честота от 1.5GHz. Дисплеят е 4.7-инчов Super IPS + с HD резолюция от 1280 x 720 пиксела, а RAM паметта е 2 GB. 

Камерите са две: предна 1.2-мегапикселова, предназначена за видео разговори, и задна 13-мегапикселова за снимки и заснемане на видео клипове. 

Устройството ще е достъпно от другата седмица в Тайван, за САЩ няма информация, а в някои европейски страни ще го видим през декември. 

Сподели
Предишна страницаВижте снимки и на смартфона Sony Nexus X на Google
Следваща страницаMicrosoft Surface таблетите вече с официална цена, започва от 499 долара
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg