Ето, че отново стана нещо, което се очакваше. Часове преди да научим всички подробности за първото носимо устройство от Apple – Apple Watch, онлайн магазинът на компанията беше свален, със съответното съобщение „We’ll be back“, изписано, както е показано на снимката по-горе.

Предполагам никой не е очаквал нещо по-различно. Това се повтаря вече няколко пъти, но не значи нищо лошо. Както си пише на страницата, от компанията са „заети с ъпдейтване на магазина“. Това ще рече, че след пускането му там можем да видим Apple Watch с евентуални цени, а може би и някоя и друга промяна в цените на вече съществуващи продукти.

Не пропускайте да следите нашия ексклузивен Live Blog по случая, където ние ще отразим за вас всичко интересно от събитието, което започва в 20:00 часа – от представянето на Apple Watch, до всяко друго бонусче, което можем да видим там – нов вариант на MacBook Air или дори нови слушалки от марката Beats. Това са само част от слуховете, които се чуват днес, а остава още съвсем малко.